ສາຂາ ປຸງແຕ່ງອາຫານ - Academics Department

ກົດເມົ້າໃສ່ທີ່ນີ້ ເວບໄຊຂອງໂຮງຮຽນເຕັກນິກ-ວິຊາຊີບແບບປະສົມແຂວງໄຊຍະບູລີ

ເລືອກພາສາ

ສາຂາ ປຸງແຕ່ງອາຫານ

+ ຕາຕະລາງການຮຽນ-ການສອນ ຫ້ອງປຸງແຕ່ງອາຫານ ຫຼັກສູດ 9+3 ປີ3 ສົກຮຽນ 2023-2024
+ຕາຕະລາງການຮຽນ-ການສອນ ຫ້ອງປຸງແຕ່ງອາຫານ ຫຼັກສູດ 12+2 ປີ2 ສົກຮຽນ 2023-2024 
----------------------------------------------//----------------------------------------------
ຫ້ອງປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການບໍລິການເຄື່ອງດື່ມ ຊັ້ນກາງ ຫຼັກສູດ 12+2 ປີ1 ສົກຮຽນ 2022-2023 (ອັບເດດ 29/12/2022) + ຫ້ອງປຸງແຕ່ງອາຫານ ຊັ້ນກາງ ຫຼັກສູດ 9+3 ປີ2 ສົກຮຽນ 2022-2023 (ອັບເດດ 29/12/2022) + ຫ້ອງປຸງແຕ່ງອາຫານ ຊັ້ນກາງ ຫຼັກສູດ 9+3 ປີ1 ສົກຮຽນ 2022-2023 (ອັບເດດ 29/12/2022)
+ ຫ້ອງປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການບໍລິການເຄື່ອງດື່ມ ຊັ້ນກາງ ຫຼັກສູດ 12+2 ປີ1 ສົກຮຽນ 2022-2023
 
+ ຫ້ອງປຸງແຕ່ງອາຫານ ຊັ້ນກາງ ຫຼັກສູດ 9+3 ປີ1 ສົກຮຽນ 2022-2023
 
+ ຫ້ອງປຸງແຕ່ງອາຫານ ຊັ້ນກາງ ຫຼັກສູດ 9+3 ປີ2 ສົກຮຽນ 2022-2023
 
+ ຫ້ອງປຸງແຕ່ງອາຫານ ຊັ້ນກາງ ຫຼັກສູດ 9+3 ປີ3 ສົກຮຽນ 2022-2023

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น

ສົນທະນາ

+ ຕາຕະລາງການຮຽນ-ການສອນ ຫ້ອງປຸງແຕ່ງອາຫານ ຫຼັກສູດ 9+3 ປີ3 ສົກຮຽນ 2023-2024 +ຕາຕະລາງການຮຽນ-ການສອນ ຫ້ອງປຸງແຕ່ງອາຫານ ຫຼັກສູດ 12+2 ປີ2 ສົກຮຽນ 2023-2024 ----------------------------------------------//----------------------------------------------ຫ້ອງປຸງແ...