ສາຂາ ປຸງແຕ່ງອາຫານ - Academics Department

ກົດເມົ້າໃສ່ທີ່ນີ້ ເວບໄຊຂອງໂຮງຮຽນເຕັກນິກ-ວິຊາຊີບແບບປະສົມແຂວງໄຊຍະບູລີ

ເລືອກພາສາ

ສາຂາ ປຸງແຕ່ງອາຫານ

+ ຕາຕະລາງການຮຽນ-ການສອນ ຫ້ອງປຸງແຕ່ງອາຫານ ຫຼັກສູດ 9+3 ປີ3 ສົກຮຽນ 2023-2024
+ຕາຕະລາງການຮຽນ-ການສອນ ຫ້ອງປຸງແຕ່ງອາຫານ ຫຼັກສູດ 12+2 ປີ2 ສົກຮຽນ 2023-2024 
----------------------------------------------//----------------------------------------------
ຫ້ອງປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການບໍລິການເຄື່ອງດື່ມ ຊັ້ນກາງ ຫຼັກສູດ 12+2 ປີ1 ສົກຮຽນ 2022-2023 (ອັບເດດ 29/12/2022) + ຫ້ອງປຸງແຕ່ງອາຫານ ຊັ້ນກາງ ຫຼັກສູດ 9+3 ປີ2 ສົກຮຽນ 2022-2023 (ອັບເດດ 29/12/2022) + ຫ້ອງປຸງແຕ່ງອາຫານ ຊັ້ນກາງ ຫຼັກສູດ 9+3 ປີ1 ສົກຮຽນ 2022-2023 (ອັບເດດ 29/12/2022)
+ ຫ້ອງປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການບໍລິການເຄື່ອງດື່ມ ຊັ້ນກາງ ຫຼັກສູດ 12+2 ປີ1 ສົກຮຽນ 2022-2023
 
+ ຫ້ອງປຸງແຕ່ງອາຫານ ຊັ້ນກາງ ຫຼັກສູດ 9+3 ປີ1 ສົກຮຽນ 2022-2023
 
+ ຫ້ອງປຸງແຕ່ງອາຫານ ຊັ້ນກາງ ຫຼັກສູດ 9+3 ປີ2 ສົກຮຽນ 2022-2023
 
+ ຫ້ອງປຸງແຕ່ງອາຫານ ຊັ້ນກາງ ຫຼັກສູດ 9+3 ປີ3 ສົກຮຽນ 2022-2023

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น

ສົນທະນາ

ຝຶກອົບຮົມການບໍລິຫານຈັດການສູນຮຽນຮູ້ ຄັ້ງທີ 01 ວັນທີ 12-13 ກໍລະກົດ 2023

     ໃນວັນທີ 12 ກໍລະກົດ 2023 ຢູ່ທີ່ໂຮງຮຽນເຕັກນິກ-ວິຊາຊີບແບບປະສົມ ແຂວງໄຊຍະບູລີ ໄດ້ຈັດພິທີຝຶກອົບຮົມກ່ຽວກັບການບໍລິຫານຈັດການສູນຮຽນຮູ້ກ່ຽວກັບກະສິ...